Grupa “Beogradski nacionalisti” – eksponent američkog kapitala

Američki neonacista Robert Rundo koji je već mesecima u Srbiji, je svojim novcem stvorio grupu Beogradski nacionalisti, koja je krovni naziv za fašiste iz grupa Serbon, Srbska Akcija, Zentropa, Junak i par nezavisnih nesrećnika. Ova grupa bi volela da se prikaže kao organizacija nekakvih plemenitih pojedinaca koji se bave humanitarnim radom, međutim grafiti po zabačenim mračnim ulicama, kao i objave na njihovom Instagram profilu jasno pokazuju da nisu nikakvi rodoljubi, već najobičniji fašisti koji crtaju keltske krstove, svastike i pišu ljotićevske parole poput „Smrt komuni“ , koju je koristio Srpski dobrovoljački korpus, kvislinška, izdajnička vojna formacija za vreme okupacije Srbije u Drugom svetskom ratu koja je sarađivala sa ustašama a bila podređena nacističkom okupatoru i ubijala srbe, jevreje i rome. Simbol ove opskurne grupe je jedna vrsta stilizovanog, zamaskiranog keltskog krsta ,kako bi prikrili na prvi pogled svoju nacističku suštinu, a takođe vole da se kite natpisom anti antifa, umesto da otvoreno napišu da su fašisti, jer svaki normalan čovek je antifašista i jedino nekome ko zastupa anticivilizacjske, neljudske ideje mržnje i destrukcije može smetati pojam antifašizma.

Ova grupa lažnih patriota očigledno ne mari za stotine hiljada pobijenih srba od strane fašista svih vrsta, pa se bez problema svrstavaju na stranu onih koji su stvorili logore Jasenovac, Sajmište, Sisak, Stara Gradiška, Jastrebovac i počinili najgora zverstva u istoriji ovih prostora. Beogradski nacionalisti su bukvalno za šaku američkih dolara Roberta Runda pljunuli na stradanje naroda tokom Drugog svetskog rata, ali im ni to nije bilo dovoljno, već svoje lažne humanitarne akcije pomoći za srpsku decu na Kosovu, povodom kojih se Rundo na svom YouTube kanalu hvali kako su nakupovali desetine kesa sa slatkišima, finansiraju njegovim, američkim kapitalom. Ne zaboravimo da se radi o čoveku koji se bratimi sa nemačkim i mađarskim nacistima koji su oduševljeno podržavali NATO agresiju 1999. koja je ogromnim delom odgovorna za tešku poziciju te dece kojoj kupuju slatkiše umesto tople zimske odeće, školskog pribora i prave hrane. Čak ni tu licemerju beogradskih fašista pod Rundovim vođstvom nije kraj, jer je on takođe i blizak saradnik ukrajinskih fašista iz čuvenog Azov Bataljona, poznatog po ratnim zločinima nad ruskom manjinom na istoku zemlje, a u kojem se bore i hrvatski dobrovoljci ustaške ideološke orijentacije, kao i albanci veterani terorističke OVK odgovorne za brojne zločine nad srpskim civilima na Kosovu 1998-1999.

Od strane ovakvog nečoveka se finansira grupa Beogradski nacionalisti(a zapravo nacisti), što je odličan pokazatelj ko su i šta su njeni pripadnici – domaći izdajnici i američki plaćenici – sve ono protiv čega se navodno zalažu kada optužuju sve sa kojima se ne slažu, a upravo to su oni, sluge američkog, fašističkog kapitala.

 

Scroll to Top